
«Κλείνει» τον Φερνάντεζ η Ξάνθη
Στην Ξάνθη βρίσκεται απο το απόγευμα της Μ. Τρίτης (14/4) ο Χουάν Ραμόν Φερνάντεζ για λογαριασμό της Skoda. O 29χρονος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ, που έμεινε ελεύθερος απο την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τους θρακιώτες.
89
Στην Ξάνθη βρίσκεται απο το απόγευμα της Μ. Τρίτης (14/4) ο Χουάν Ραμόν Φερνάντεζ για λογαριασμό της Skoda. O 29χρονος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ, που έμεινε ελεύθερος απο την Αρχεντίνος Τζούνιορς, μαζί με τον ατζέντη του βρέθηκε στα «Πηγάδια», όπου και ξεκίνησε συζητήσεις με τους ιθύνοντες την ακριτική ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τους θρακιώτες.
Ο αργεντίνος ποδοσφαιριστής είναι γνώστης του νέου τεχνικού της Ξάνθης Βόλφγκανγκ Βολφ, καθώς για δυο σεζόν (2002-2004) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Bundesliga με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ γεγονός που τον έφερε αντίπαλο με την Βόλφσμπουργκ και την Νυρεμβέργη, ομάδες στις οποίες δούλεψε ο γερμανός προπονητής της Skoda, που φέρεται να εισηγήθηκε την απόκτησή του απο τους «ακρίτες».
Ο Φερνάντεζ έχει περάσει και απο την Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο η καριέρα του τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται απο σκαμπανεβάσματα. Οι διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον αργεντίνο μπακ θα έχουν ολοκληρωθεί, ενδεχομένως και εντός της Μ. Τετάρτης (15/4), επομένως δεν αποκλείεται άμεσα να ανακοινωθεί η απόκτησή του απο την ΠΑΕ, κάνοντας έτσι σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος, που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εξαιρετική κίνηση του Ροντινέι και 2-0 οι Πειραιώτες – Δείτε και τα δύο γκολ (vids)
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ

