102

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας περιόδου, αλλά και τα πλέι οφ απασχόλησαν ως επί το πλείστον τους Νίκο Πατέρα, Κώστα Αντωνίου και Χενκ Τεν Κάτε, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» ζήτησε από τον Ολλανδό τεχνικό να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε η ομάδα να βγει δεύτερη μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, για να συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στους προκριματικούς του Champions League.

Επίσης έγινε κουβέντα και για τα μεταγραφικά, χωρίς να βγουν προς τα έξω κάποια ονόματα.

Θετικός ο Κράνιτσαρ

Στο μεταξύ, ένας από τους φερόμενους ως στόχος του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Κροάτης, Νίκο Κράνιτσαρ, έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους»:

«Δεν αποκλείω τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε τη Μονακό, εφόσον μου κάνουν επίσημη πρόταση. Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.

»Δεν θέλω να παίζω για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά επιθυμώ να αγωνιστώ στο Champions League. Δεν θα είναι στην Αγγλία.

»Θα σκεφτώ όλες τις επιλογές που έχω και στη συνέχεια θα πάρω την απόφασή μου. Πρώτη μου επιλογή είναι το ιταλικό πρωτάθλημα».

«Αβέβαιο το μέλλον του Λεονάρντο»

Αγνοια για το μέλλον του Λεονάρντο εξέφρασε ο ατζέντης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Χανς Κόρετ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «ajaxlife.nl» για το αν τελικά ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον «Αίαντα» ή όχι.

«Είναι πρόθεση και της ομάδας και του παίκτη να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν, αλλά το τι ακριβώς θα γίνει, δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Κόρετ, ενώ σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ο παίκτης να πάει τελικά στον Παναθηναϊκό, είπε:

«Δεν έχει αλλάξει η κατάσταση. Το μέλλον του Λεονάρντο παραμένει έκπληξη και εγώ ο ίδιος δεν ξέρω πόσο ακόμα θα τραβήξει η υπόθεση αυτή.

»Ο Φαν Μπάστεν (σ.σ. ο τεχνικός του Αγιαξ) ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο Λεονάρντο. Είναι στο χέρι του Αγιαξ να αποφασίσει αν θα ανανεώσει μαζί του ή όχι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ