89

Για πρώτη φορά από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεση ντόπινγκ (σ.σ. είχε βρεθεί θετικός σε κοκαϊνη σε έλεγχο μετά τον αγώνα ΟΦΗ-Λεβαδειακός), ο Μανώλης Μονιάκης, με γραπτή δήλωσή του στο «athletic radio», ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας του και ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για τον υποβιβασμό του συλλόγου στην Β Εθνική.

Παράλληλα, υποστήριξε, όσον αφορά την περιπέτεια που περνάει, οτι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ευχαριστεί όλους όσοι τον πιστεύουν σε όσα έχει πει και τον στηρίζουν.

Επίσης, ανέφερε πως παραμένει στρατιώτης του ΟΦΗ και οτι θέλει να δει την ομάδα μέσα σ ένα χρόνο να επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η δήλωση του νεαρού Κρητικού ποδοσφαιριστή έχει ως εξής:

«Θέλω να ζητήσω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους τους φιλάθλους του ιστορικού ΟΦΗ για την ευθύνη που μου αναλογεί για την περιπέτεια της ομάδας.

Όλοι ξέρετε ότι περνώ μια προσωπική περιπέτεια την οποία θα την ξεπεράσω ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ.

Θέλω να ξέρετε όλοι σας ότι με την νέα σεζόν του πρωταθλήματος, όπου και να βρίσκεται ο ΟΦΗ μας, ή όποιοι και αν είναι οι στρατηγοί του, ή ότι προτάσεις τυχόν έλθουνε για μένα θα απορριφθούν από την μεριά μου και σας δίνω τον λόγο μου ότι θα εγώ θα παραμείνω όπως ήμουν ένας στρατιώτης του ΟΦΗ.

Θέλω όταν το παιδί μου πρώτα με το καλό θα κλίνει το πρώτο έτος την ηλικίας του να βρει τον ΟΦΗ στην θέση που του αξίζει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ