
Ο Πέρεθ θα πάρει τον Κακά εάν εκλεγεί στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης
O Φλορεντίνο Πέρεθ που θεωρείται ο επικρατέστερος επόμενος πρόεδρος των Μαδριλένων -αν και ακόμη δεν έχει καταθέσει επίσημα την υποψηφιότητα του- φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μίλαν για την απόκτηση του Κακά.
26
Οπως συνέβη και στο παρελθόν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, οι υποψήφιοι υπόσχονται και αφήνουν να διαρρεύσουν στον Τύπο «ηχηρές» μεταγραφές που έχουν εξασφαλίσει εφόσον εκλεγούν.
Κάτι ανάλογο έγινε και τώρα, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ που θεωρείται ο επικρατέστερος επόμενος πρόεδρος των Μαδριλένων -αν και ακόμη δεν έχει καταθέσει επίσημα την υποψηφιότητα του- φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μίλαν για την απόκτηση του Κακά.
Την είδηση δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Marca», επικαλούμενη ιταλικές πηγές, προσθέτοντας στο σχετικό ρεπορτάζ, ότι ο Πέρεθ συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι στις 16 Μαρτίου και συμφώνησαν για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου, σε ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ, που θα καταβληθεί εντός της επόμενης τετραετίας.
Παράλληλα, στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται ότι ο Πέρεθ προσανατολίζεται στην απόκτηση των Τσάβι Αλόνσο και Σεσκ Φάμπρεγας, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου των Μαδριλένων, θα διεξαχθούν στις 7 ή στις 14 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 1-3: Οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και είναι μια ανάσα από τον τίτλο
- Blue Origin: Βρέθηκε ο ανταγωνιστής του Falcon 9 της SpaceX
- Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)
- Σιδηρόδρομος: Πόλεμος στους εργαζόμενους και αποκομμένη περιφέρεια – «Και μετά τις βελτιώσεις 25 χρόνια πίσω θα είμαστε»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού



