89

Ο Ουσέιν Μπολτ ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σε πρόσφατες δηλώσεις του στην «Observer» συμβούλεψε τον πορτογάλο άσο να σταματήσει να συμπεριφέρεται στο γήπεδο σαν… θεατρίνος, ενώ τον προτρέπει να μιμηθεί τον συμπαίκτη του Γουένι Ρούνεϊ.

«Το πρώτο πράγμα που θα του έλεγα είναι να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν θεατρίνος. Δεν προσπαθεί καθόλου μέσα στο γήπεδο.

»Επειδή παίζει μαλθακά για αυτό και τον επιλέγουν οι αντίπαλοι παίκτες. Πρέπει να μοιάσει στον Ρούνεϊ, να γίνει και πιο επιθετικός και να πάρει και καμιά κόκκινη κάρτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου.

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι ο Μπολτ έχει αποφάσισει να κάνει μαθήματα σπριντ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ταχύτητά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr