
Προπονήθηκε ο Ντόσεκ και αναμένεται να παίξει κόντρα στον Εργοτέλη
Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του γιατρού της Ξάνθης κι έτσι ο Λίμπορ Ντόσεκ επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει πως ο Τσέχος επιθετικός, που το τελευταίο τριήμερο αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αύξησε τις πιθανότητες να παίξει στον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη. Χωρίς τον τραυματία Κωστούλα και τους επίσης τιμωρημένους Αγκάλι και Σουάνη η Ξάνθη.
102
Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του γιατρού της Ξάνθης κι έτσι ο Λίμπορ Ντόσεκ επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις.
Αυτό σημαίνει πως ο Τσέχος επιθετικός, που το τελευταίο τριήμερο αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη.
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κωστούλα, ο οποίος όμως είναι και δηλωμένος να εκτίσει την ποινή λόγω καρτών στη συγκεκριμένα αναμέτρηση, καθώς και τους επίσης τιμωρημένους Αγκάλι και Σουάνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη στη Λιοσίων
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο




