66

Με το δυναμικό του ως έχει θα πορευτεί μέχρι το τέλος της περιόδου ο Ηρακλής, καθώς δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον απόκτησης ελεύθερου ποδοσφαιριστή και θα αντιμετωπιστούν οι όποιες αδυναμίες υφίστανται στην ομάδα με λύσεις εκ των έσω.

Σε αυτήν την απόφαση κατέληξαν οι ιθύνοντες του «Γηραιού», εκτός και εάν υπάρξει κάποια έκπληξη.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Μάκης Κατσαβάκης επέμεινε πολύ στην άμυνα, στις στατικές φάσεις και επιθετικά στο αποτελεσματικό τελείωμα των προσπαθειών.

Απών από τη μάχη στην Κρήτη θα είναι ο τιμωρημένος, Παναγιώτης Κονέ και ο τραυματίας, Σάββας Εξουζίδης. Ο τελευταίος κινείται, πλέον, με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σταδιακά αναμένεται να επανακάμψει στους πλήρεις ρυθμούς μονταρίσματος του «Γηραιού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ