
O Λεβαδειακός διέψευσε τα περί… συμφωνίας για πώληση του Λεονάρντο
Σε επιβεβαίωση για τις επαφές που υπήρξαν μεταξύ ΑΕΚ και Λεβαδειακού για τη μεταγραφή του Λεονάρντο, προχώρησε η ΠΑΕ της βοιωτίας. Παράλληλα, όμως, διέψευσε μέσω ανακοίνωσης ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για μεταγραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.
102
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, σχετικά με την περίπτωση μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ, και διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών για μεταγραφή του Βραζιλιάνου το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός πριν από δύο περίπου μήνες, είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανείς ποδοσφαιριστής κατά την περίοδο μεταγραφών του Ιανουαρίου.
Η απόφαση αυτή ισχύει φυσικά και για τον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκες Λεονάρντο. Πολύ περισσότερο δε, λίγες ώρες πριν τη λήξη των μεταγραφών, στις 2/2/2009.
Πράγματι, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, τη Δευτέρα το απόγευμα επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κομπότη, αλλά η συζήτηση δεν έφτασε ποτέ στο οικονομικό, αφού ο κ. Κομπότης επανέλαβε ότι δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής.
Όλα τα άλλα που αφορούν σε διαφωνία στο οικονομικό ή σε συμφωνία για το καλοκαίρι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο
- «Eίμαι κι εγώ θύμα, όπως και τα παιδιά μου» – Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής μιλά στο in

