
O Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε Μητσέα, απέκτησε και τον Εντερ
Σε διπλή μεταγραφή προχώρησε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ανακοίνωση την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Έντερ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες δοκιμάστηκε από τον Νίκο Κωστένογλου, άφησε θετικές εντυπώσεις κι έτσι αποτελεί παίκτη του Αστέρα. Λίγο νωρίτερα, είχε αποκτηθεί ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιάννης Μητσέας.
89
Σε διπλή μεταγραφή προχώρησε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ανακοίνωση την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Έντερ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες δοκιμάστηκε από τον Νίκο Κωστένογλου, άφησε θετικές εντυπώσεις κι έτσι αποτελεί παίκτη του Αστέρα. Ο Βραζιλιάνος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η Φλαμένγκο.
Λίγο νωρίτερα, είχε αποκτηθεί ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιάννης Μητσέας, σε μια κίνηση περισσότερο επένδυση για το μέλλον, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ. Ο Μητσέας γεννήθηκε στις 15/9/1987 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.93 και ζυγίζει 80 κιλά.
Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Αχαρναικό (2003-2004), στην Τερψιθέα (2004-2005), στον Θρασύβουλο (2005-2006), στα Χανιά (2006-2007), στο Λεωνίδιο (2007-2008), στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (2008) και στον Αιολικό της Μυτιλήνης, με τον οποίο άλλωστε είχε και δύο συμμετοχές στην Γ Εθνική στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ, χωρίς (νέα) προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το κρίσιμο και ιδιαίτερα δύσκολο ματς με την Ξάνθη, την Κυριακή (19:00) στα Πηγάδια.
O Κωνστένογλου δεν υπολογίζει εδώ και μέρες τους τραυματίες Τσέζαρεκ, Ζαϊρί και Μιλάνο, όπως άλλωστε και τον τιμωρημένο Κανακούδη, στηρίζει πολλά όμως στους Ρόκα και Φλάβιο που θα δώσουν κανονικά το «παρών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τραμπ: Το Ιράν δεν μπορεί να μας εκβιάσει με τα Στενά του Ορμούζ
- «Να δικαστεί και ο Λαζαρίδης, δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» λέει η πρώην καθαρίστρια από το Βόλο
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
