
Έτοιμος να ντυθεί στα βυσσινί είναι ο Βέλγος Οτένγκ
Μεταγραφικό στόχο της Λάρισας αποτελεί σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο ο Ενόχ Οτένγκ της Γκέελ. Ο 21άχρονος Γκανέζος - με βελγικό διαβατήριο - μέσος φέρεται να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί».
89
Μεταγραφικό στόχο της Λάρισας αποτελεί σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο ο Ενόχ Οτένγκ της Γκέελ. Ο 21άχρονος Γκανέζος – με βελγικό διαβατήριο – μέσος φέρεται να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί».
Από την πλευρά τους, οι Λαρισαίοι δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, αλλά είναι κοινό μυστικό πως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ψάχνει στην αγορά για έναν χαφ προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή.
Στο θέμα του Νολμπέρτο Σολάνο τώρα, ο Περουβιανός μέσος πρέπει ουσιαστικά να θεωρείται παρελθόν για την Λάρισα, καθώς στο Περού αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει με την Ουνιβερσιτάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μέγκαν Μαρκλ: «Έχω δεχθεί το περισσότερο διαδικτυακό τρολάρισμα στον κόσμο» – Η κατάρρευση του Χάρι, η πικρία για την Νταϊάνα
- «Εγώ μαζί με το παιδί μου θα πάω. Γιατί μου το σκότωσαν;» – Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Μυρτούς
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι
- Euro 2026: Στον όμιλο της Αττάλειας η Εθνική χάντμπολ Γυναικών
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization
- Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 85-76: Πρώτοι και καλύτεροι στην κανονική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι»


