
Στη Ρεάλ Μαδρίτης και επισήμως ο Γιαν Κλάας Χούντελααρ
Το ειδύλιο ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολλανδό επιθετικό του Αγιαξ, Γιαν Κλας Χούντελαρ απασχολούσε από πέρσι το καλοκαίρι τα ΜΜΕ και τελικά είχε αίσιο φινάλε. Οι δύο πλευρές έδωσαν την Τρίτη τα χέρια και ο 25χρονος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» ως το 2013
105
Το ειδύλιο ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολλανδό επιθετικό του Αγιαξ, Γιαν Κλας Χούντελαρ απασχολούσε από πέρσι το καλοκαίρι τα ΜΜΕ, και τελικά είχε αίσιο φινάλε. Οι δύο πλευρές έδωσαντην Τρίτητα χέρια και ο 25χρονος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» ως το 2013.
Πάντως, ο υψηλόσωμος επιθετικός εκτός του ότι είναι τραυματίας αυτό τον καιρό, θα πρέπει να περιμένει λίγο για να κάνει το ντεμπούτο του με τις λευκές εμφανίσεις της Ρεάλ, αφού το συμβόλαιο ισχύει από την αρχή του 2009.
Η απόκτηση τουΧούντελααρ ήταν αναγκαία για τη «βασίλισσα», η οποία πριν από περίπου έναν μήνα «έχασε» τον Ρούουντ φαν Νίστελοϊ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και θα απουσιάσει ως το τέλος της σεζόν.
Ο Χούντελαρ, ο οποίος με τη φανέλα του Αγιαξ έχει σημειώσει 75 τέρματα σε 90 αγώνες, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Champions League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο
- Οριστική διακοπή στο Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός: Δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινες
- Κεφαλονιά: «Την βγάλαμε έξω για να πάρει αέρα» – «Θα έλεγαν ότι τη βρήκαν στο δρόμο» – Σοκάρουν οι καταθέσεις των συλληφθέντων


