89

Ο Μάρκο Μπρεσιάνο, έδωσε στην Αυστραλία μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ζώνη της Ασίας, απέναντι στο Μπαχρέιν κάνοντας το 1-0 στο 90. Πρώτος βαθμός για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που αναδείχθηκαν ισόπαλα με το Ιράν 1-1.

Ειδικότερα, τα «καγκουρό» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ μέχρι να πάρουν τους τρεις βαθμούς που τα διατήρησε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Το Μπαχρέιν αποδείχθηκε πολύ καλύτερο απ ότι θα περίμεναν οι Αυστραλοί και λίγο έλειψε να την πατήσουν.

Το… φίδι από την τρύπα έβγαλε τελικά ο Μαρκ Μπρεσιάνο στο 94, διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς, αφήνοντας το Μπαχρέιν στην προτελευταία θέση με μόλις έναν.

Τον πρώτο τους βαθμό στην προκριματική φάση πήραν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς στο παιχνίδι για του 2ου ομίλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το Ιράν 1-1.

Προκριματικά Μουντιάλ 2010 – 3ος όμιλος

Σαν Μαρίνο-Τσεχία 0-3

Τη δεύτερη νίκη της για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2010 σημείωσε απόψε η Τσεχία, που επικράτησε εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο με 3-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ρ.Κόβατς (47), Πόσπεχ (53) και Νέσιντ (83). Με αυτή τη νίκη η Τσεχία έφτασε τους 7 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Σλοβακία, που οδηγεί την κούρσα του ομίλου.

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β.

Σλοβακία 4 3-0-1 8-5 9
Τσεχία 4 2-1-1 5-2 7
Πολωνία 4 2-1-1 6-4 7
Σλοβενία 4 2-1-1 5-3 7
Β.Ιρλανδία 4 1-1-2 5-4 4
Σαν Μαρίνο 4 0-0-4 1-12 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ