
Προειδοποιήσεις Πηλαδάκη για όσους αποχωρήσουν από την κεντρική διαχείριση
Με κυρώσεις απειλεί ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Κώστας Πηλαδάκης τόσο την Ξάνθη όσο και άλλες ΠΑΕ που θα θελήσουν να μη σεβαστούν την απόφαση που έλαβε την Τρίτη το ΔΣ σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
66
Με κυρώσεις απειλεί ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Κώστας Πηλαδάκης τόσο την Ξάνθη όσο και άλλες ΠΑΕ που θα θελήσουν να μη σεβαστούν την απόφαση που έλαβε την Τρίτη το ΔΣ σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Με δήλωση που δημοσιοποίησε μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ Ξάνθη από την κίνηση τόνισε τα εξής:
«Υπάρχει καταγεγραμμένη στα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης 21 Οκτωβρίου ομόφωνη απόφαση 15 ομάδων, οι οποίες υπερψήφισαν την πρόταση για κεντρική διαχείριση, με συγκεκριμένο καταμερισμό των εσόδων από αυτή.
» Τα μέλη του ΔΣ οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις, τις οποίες τα ίδια άλλωστε έχουν ψηφίσει, καθώς σε κάθε αντίθετη περίπτωση είναι ηθικά υπόλογοι και υπάρχουν προβλεπόμενες από το καταστατικό κυρώσεις.
» Πρόθεση της Superleague είναι να υλοποιήσει την καταστατική της δέσμευση για εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in



