89

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ των «Δικεφάλων», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική της ευθεία. Χωρίς τον Κοντρέρας πραγματοποιήθηκαν οι δύο προπονήσεις της Παρασκευής (12/9), την ώρα που Βιεϊρίνια και Γεωργίου επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Φερνάντο Σάντος προγραμμάτισε διπλή προπόνηση για την Παρασκευή (12/9), ώστε να προλάβει να μετέχει στην απογευματινή ο Πάμπλο Κοντρέρας. Δεν τα κατάφερε όμως, ο χιλιανός αμυντικός, καθώς αφίχθη στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 18:00GR και το γεγονός αυτό ίσως θέσει σε κίνδυνο την εμφάνισή του ως βασικού στο παιχνίδι της Τούμπας.

Το πρωί, το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών και στην τακτική που θα ακολουθήσουν απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά οι Βιεϊρίνια και Γεωργίου, με τον πρώτο να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την 11άδα της Κυριακής (14/9 21:15GR). Θέση στο βασικό σχήμα των ασπρόμαυρων διεκδικεί και ο Δάρλας, ενώ το κενό του Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να καλύψει ο Μπαλάφας,  σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Σάντος στις τελευταίες προπονήσεις.

Η απογευματινή αφιερώθηκε σε χαλάρωμα, ενώ πριν την έναρξή της, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες για τακτική, με την βοήθεια προβολής βίντεο. Ο Γκαρσία, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr