
Πρόωροι αποκλεισμοί για Στεργίου και Σμάλιο
Μακριά από τον καλό της εαυτό και το ατομικό της ρεκόρ (1.97μ) έμεινε η Αντωνία Στεργίου στα προκριματικά του ύψους, όπου με 1.85μ κατετάγη στην 24η θέση. Αποκλεισμός και για τον άπειρο Γιάννη Σμάλιο στον ακοντισμό.
26
Μακριά από τον καλό της εαυτό και το ατομικό της ρεκόρ (1.97μ) έμεινε η Αντωνία Στεργίου στα προκριματικά του ύψους, όπου με 1.85μ κατετάγη στην 12η θέση του Α΄ γκρουπ και στην 24η στο σύνολο και φυσικά αποκλείστηκε από τον τελικό. Η πρωταθλήτριά μας υπερέβη με την 2η το 1.80μ και με την 1η το 1.85μ, αλλά απέτυχε τρεις φορές στο 1.89μ.
«Είχα σκεφτεί διαφορετικά τη συμμετοχή μου. Με χάλασε λίγο αυτό το βροχερό πρωινό. Αποσυντονίστηκα. Το έβλεπα τόσο ωραία και τελικά… στενοχωρήθηκα πολύ. Ήμουν πολύ αρνητική, φοβόμουν δεν ξέρω. Πιστεύω ότι λόγω της βροχής θα υπάρξουν εκπλήξεις στα προκριματικά», είπε η Αντωνία Στεργίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Chimichanga με κοτόπουλο και αβοκάντο
- Υπόθεση Έπσταϊν: Στο στόχαστρο ο υπουργός Εμπορίου, Χάουαρντ Λάτνικ – «Είναι παθολογικός ψεύτης» λένε οι Δημοκρατικοί
- Ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα, λέει ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο
- Τι έδειξε μια νέα έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή;
- Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Καλοκαιρινός ο καιρός και σήμερα
- Γυναίκες ξαναγράφουν την ιστορία στη Wikipedia: Ένας αγώνας ενάντια στην ανισότητα



