
«Φιλική» ισοπαλία 1-1 για Πανσερραϊκό και Πανθρακικό
Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανσερραϊκός και Πανθρακικός στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, καθώς το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Δευτέρα έληξε ισόπαλο 1-1. Μπαϊκαρά και Λόπεζ ήταν οι δύο σκόρερ.
89
Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανσερραϊκός και Πανθρακικός στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, καθώς το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Δευτέρα έληξε ισόπαλο 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ενρίκες στο 8 και τον Ριέρα στο 12 και 39. Αυτός πάντως που άνοιξε το σκορ ήταν ο Πανσερραϊκός με σουτ του Μπαϊκαρά στο 52. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 60, αλλά ο Βρονταράς απέκουσε το πέναλτι του Διγκόζη.
Στο 72 ο Κοτταράς απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Κλεμέντ, ενώ ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 78 με γκολ του Πορτογάλου Μανουέλ Λόπεζ.
Πανσερραϊκός: Κηπουρός, Καλλιμάνης, Πιπίνης, Βοσκόπουλος, Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Διγκόζης, Ζουντί, Μπαϊκαρά, Τάντιτς, Γκουγκουλιάς
Πανθρακικός: Βρονταράς, Κανωτίδης, Τροϊζι, Ζαπρόπουλος, Κατερίνης, Ολίσεχ, Λόπεζ, Χαραλάμπους, Ενρίκες, Ριέρα, Μπεβάκουα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;



