
Υπάρχει και η ρεβάνς, παρηγόρησε ο Νικολαΐδης τους παίκτες
Σαφώς απογοη-τευμένος, αλλά και με διάθεση να ανεβάσει το ηθικό των παικτών ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ομόνοια, όπου η «Ένωση» γνώρισε ήττα - σοκ με 1-0 από την κυπριακή ομάδα.
Σαφώς απογοητευμένος, αλλά και με διάθεση να ανεβάσει το ηθικό των παικτών ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ομόνοια, όπου η «Ένωση» γνώρισε ήττα – σοκ με 1-0 από την κυπριακή ομάδα.
«Συνεχίζουμε. Υπάρχει και η ρεβάνς» ήταν τα λόγια του Νικολαΐδη προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπήρξε καμία σκέψη για επιβολή προστίμου στους παίκτες.
Οι παίκτες της ΑΕΚ την Παρασκευή (15/8) είχαν ρεπό, ενώ θα μπουν σε ρυθμό προπονήσεων ξανά από το Σάββατο (16/8), καθώς τη Δευτέρα (18/8) ακολουθεί το φιλικό με την Μπολόνια του Βαγγέλη Μόρα στο ΟΑΚΑ.
Το άσχημο για τον Γιώργο Δώνη είναι πως δεν θα έχει στη διάθεση τους Κυργιάκο και Μπασινά, οι οποίοι τη Δευτέρα (18/8) θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με τη Σλοβακία την Τετάρτη (20/8), ενώ οι δύο παίκτες θα λείψουν και από το φιλικό με την Γκρόνιγκεν την Πέμπτη (21/8).
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια




