89

Ο αμυντικός της Κροατίας, Χρβόι Βέχιτς, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος που η ομάδα του δεν θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Euro, γιατί δεν θα ήθελε ένας παίκτης του βεληνεκούς του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει τόσο νωρίς από το τουρνουά!

«Είμαστε χαρούμενοι που δεν παίζουμε με την Πορτογαλία στους προημιτελικούς γιατί θα ήταν… κρίμα για τον Ρονάλντο να αποχωρούσε τόσο νωρίς από το τουρνουά», είπε με εμφανή διάθεση για χιούμορ ο Βέχιτς και πρόσθεσε:

«Φυσικά και σεβόμαστε πολύ την Πορτογαλία, η οποία είναι από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, αλλά είμαστε επίσης πολύ αισιόδοξοι για την πορεία μας».

Ο προπονητής της Κροατίας, Σλαβεν Μπίλιτς, πρόσθεσε: «Είναι ωραίο συναίσθημα να ανεβαίνεις στην εκτίμηση των υπολοίπων, αλλά όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει στα προημιτελικά είναι φαβορί, γιατί βρίσκονται μόλις δύο παιχνίδια μακριά από τον τελικό».

Η Κροατία στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Τουρκία ή την Τσεχία.

 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr