
«Χάρηκα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα» παραδέχεται ο Ποντόλσκι
H Γερμανία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πολωνίας με 2-0, για την 1η αγωνιστική του β ομίλου, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε χαρούμενος, αλλά όχι ενθουσιασμένος.
89
H Γερμανία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πολωνίας με 2-0, για την 1η αγωνιστική του β ομίλου, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε χαρούμενος, αλλά όχι ενθουσιασμένος.
«Κάναμε αυτό που έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι και κερδίσαμε, αλλά η νίκη αυτή δεν με ενθουσίασε γιατί κατάγομαι από την Πολωνία. Ολοι μου η οικογένεια είναι από την Πολωνία. Έχω δύο καρδιές, μία γερμανική και μία πολωνική» είπε ο 23άχρονος επιθετικός.
Ο Μίκαελ Μπάλακ, εμφανώς ευχαριστημένος, δήλωσε ότι ήταν μία δίκαιη νίκη:
«Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Ημασταν συγκεντρωμένοι καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι πάντα δύσκολο το πρώτο παιχνίδι μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, όπως το Euro. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Από την αρχή παίξαμε επιθετικά και δικαιωθήκαμε».
Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον πρωταγωνιστή, Ποντόλσκι:
«Ο Λούκας έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες τρεις βδομάδες και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όταν σουτάρει ελεύθερος, ο κάθε τερματοφύλακας έχει πολύ δύσκολο έργο. Για την Εθνική παίζει πάντα καλά. Σήμερα σκόραρε δύο φορές και απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά τόσο στην επίθεση όσο και στο κέντρο. Ηταν εξαιρετικός. Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι δεν κάναμε λάθη στην άμυνα. Θέλαμε οπωσδήποτε να ξεκινήσουμε με νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».
Ο Λίο Μπενάκερ, προπονητής της Πολωνίας, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την ομάδα του στα πρώτα 70 λεπτά, αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια:
«Είχαμε κάποιες καλές πιθανότητες αλλά δεν τα καταφέραμε. Ηταν κάποιες στιγμές στην επανάληψη που ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Μετά το δεύτερο γκολ όμως όλα τελείωσαν. Για 70 παίξαμε στο ίδιο επίπεδο με τους αντιπάλους μας. Τα τελευταία λεπτά θέλουμε να τα ξεχάσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look



