
Συμφωνία Ζάχαβι-Πόρτσμουθ για Μάτος
Αυτό που εξ αρχής ήταν πιο πιθανό, φαίνεται ότι οριστικο-ποιήθηκε και μιλάμε, βέβαια, για τη μετακίνηση του Μαρσέλο Μάτος από τον Παναθηναϊκό στην Πόρτσμουθ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, Πίνι Ζάχαβι, συμφώνησε σε όλα με την αγγλική ομάδα και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
89
Αυτό που εξ αρχής ήταν πιο πιθανό, φαίνεται ότι οριστικοποιήθηκε και μιλάμε, βέβαια, για τη μετακίνηση του Μαρσέλο Μάτος από τον Παναθηναϊκό στην Πόρτσμουθ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Telegraph», ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, Πίνι Ζάχαβι, συμφώνησε σε όλα με την αγγλική ομάδα και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Οπως αναφέρεται, ο Μάτος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Πόρτσμουθ, Χάρι Ρέντναπ, θεωρώντας τον ιδανική λύση για τον χώρο του κέντρου.
Οπως υποστηρίζουν οι Αγγλοι, η μεταγραφή θα κοστίσει 7,6 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του το 25% από την μεταγραφή (ίσως κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ) και τον Πίνι Ζαχάβι το 75%.
Πλέον, στον Παναθηναϊκό αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του Μάτος που από του χρόνου αναμένεται να φοράει τη φανέλα των Κυπελλούχων Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της



