
Τζαμπρότα, Ροναλντίνιο και Ετό στο… μενού των Γκαλιάνι και Λαπόρτα
Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα δείπνησαν μαζί το βράδυ της Παρασκευής και τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν ο Τζαμπρότα, ο Ροναλντίνιο αλλά και ο Σάμουελ Ετό.
89
Το δρόμο για το Μιλάνο φέρεται να έχει πάρει ο Τζιανλούκα Τζαμπρότα. Ο 31χρονος αμυντικός, τον οποίο απέκτησε το 2006 η Μπαρτσελόνα από τη Γιουβέντους, πραγματοποίησε εφέτος μέτριες εμφανίσεις με τους «μπλαουγκράνα» και σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, η επιστροφή του στην Ιταλία θα ήταν καλή ευκαιρία. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ως προς την τιμή πώλησης του παίκτη.
Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα δείπνησαν μαζί το βράδυ της Παρασκευής και τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν ο Τζαμπρότα, ο Ροναλντίνιο αλλά και ο Σάμουελ Ετό.
Ο Λαπόρτα έριξε την τιμή πώλησης του πρώην παίκτη της Γιουβέντους στα 10 εκατομμύρια από τα 12 που είχε ζητήσει στην αρχή ενώ ο Γκαλιάνι ανέβασε την προσφορά από τα 7 στα 8 εκατομμύρια. Έτσι το μόνο που μένει είναι η συμφωνία των δύο πλευρών αφού μόνο 2 εκατομμύρια είναι που κρατάνε τον Τζαμπρότα μακριά από το Μιλάνο.
Ο Τζαμπρότα θα προτιμούσε να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής πριν την έναρξη του EURO 2008 δηλαδή πριν τις 9 Ιουνίου , όπου η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)
- Πέδρο Πασκάλ εναντίον Pedro Piscal, Mελ Γκίμπσον εναντίον Miel Gibson – Είναι τα λογοπαίγνια μηνύσιμα;
- LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ






