
Ο Σούστερ αποκλείει την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ
Τέλος στις φήμες που φέρνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ έβαλε ο προπονητής της Βασίλισσας, Μπερντ Σούστερ. «Θα ήθελα να έχω πολλούς παίκτες, όμως δεν νομίζω πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι μαζί μας του χρόνου», είπε ο Γερμανός τεχνικός.
89
Τέλος στις φήμες που φέρνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ έβαλε ο προπονητής της Βασίλισσας, Μπερντ Σούστερ.
«Θα ήθελα να έχω πολλούς παίκτες, όμως δεν νομίζω πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι μαζί μας του χρόνου», είπε ο Γερμανός τεχνικός.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός διανύει τη σεζόν της… ζωής του, καθώς μετρά ήδη 41 γκολ φέτος. Το συμβόλαιο που έχει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το 2012, όμως κάποιες δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση, είχαν πυροδοτήσει πλήθος σεναρίων.
«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ, όμως θα δούμε μετά τον τελικό του Champions League τι θα γίνει» είχε πει χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο, όμως ο Σούστερ σπεύδει να κλείσει κάθε πόρτα.
«Δεν σπαταλάω το χρόνο μου σε τέτοια πράγματα. Σκέφτομαι αυτούς που μπορούν να έρθουν και όχι φημολογίες» τόνισε.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κοντά στον Γκαράι
Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας περιόδου στην Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισε και όπως όλα δείχνουν, ο Εζεκιέλ Γκαράι, θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ισπανίας. Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει στο σημερινό της φύλλο η «Marca», που αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, ότι ο κεντρικός αμυντικός της Σανταντέρ, θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένχες».
Ο Γκαράι βρέθηκε τον Μάρτιο μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα, όμως ο Ζοάν Λαπόρτα αρνήθηκε να καταβάλει τα 18 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε η διοίκηση της Σανταντέρ και η μεταγραφή ναυάγησε.
Ετσι, ο 21χρονος Αργεντινός που εντός των ημερών θα πάρει την ισπανική υπηκοότητα θα υπογράψει στην Ρεάλ, έναντι περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που πιθανότατα θα σημάνει την αποχώρηση ενός εκ των Φάμπιο Καναβάρο και Κριστόφ Μετζελντερ.
Δύο μήνες εκτός δράσης ο Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα
Στο τέλος Ιουλίου θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο νεαρός Μεξικανός, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην πριμέρα ντιβιζιόν, με αποκορύφωμα το πρόσφατο χατ-τρικ στο 5-3 επί της Μούρθια, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό αστράγαλο.
Ο 19χρονος Σάντος, που έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Μπάρτσα, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο

