
Τον… γόρδιο δεσμό μεταξύ Φερέρ και Πεντράθα καλείται να λύσει ο Ρέμος
Μανέλ Φερέρ ή Ανχελ Πεντράθα; Στο ερώτημα αυτό θα κληθεί να απαντήσει ο Αντώνης Ρέμος άμα την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις αρμοδιότητες του Ισπανού ατζέντη στη συνάντηση που θα έχει μαζί του εντός της εβδομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να προωθήσει την κατάθεση επίσημης πρότασης στον Γιάννη Οκκά.
89
Μανέλ Φερέρ ή Ανχελ Πεντράθα; Στο ερώτημα αυτό θα κληθεί να απαντήσει ο Αντώνης Ρέμος άμα την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις αρμοδιότητες του Ισπανού ατζέντη στη συνάντηση που θα έχει μαζί του εντός της εβδομάδας.
Ο Μανέλ Φερέρ είναι ενοχλημένος από τις τελευταίες αποφάσεις του Ανχελ Πεντράθα, αφού ήταν αντίθετος στην λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές της αξίας του Ααρόν Νίγκεθ. Γίνεται αντιληπτό ότι το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, βρίσκεται ουσιαστικά στα χέρια του Αντώνη Ρέμου. Ακόμη, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης του μάνατζμεντ της εταιρίας στον Φερέρ, το οποίο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Προ καιρού, όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ, ο Αντώνη Ρέμος χαρακτήρισε τον Ισπανό «πολύτιμο εξωτερικό συνεργάτη». Το βέβαιο είναι ότι στη ΠΑΕ Ηρακλής δεν επιθυμούν – στη παρούσα φάση – να του παραχωρήσουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, αλλά είναι θετικοί σε μια συνεργασία η οποία θα περιορίζεται στην έλευση αξιόλογων παικτών.
Από εκεί και πέρα, θα συζητηθούν και μεταγραφικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κατατεθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Γιαννάκη Οκκά ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τη Θέλτα. Πρόκειται για έναν παίκτη που εκτιμούν ιδιαίτερα οι επιτελείς της ΠΑΕ, αλλά και ο Ανχελ Πεντράθα. Ακόμη, θα εξεταστούν αναλυτικότερα οι υποθέσεις των Μαλαγκένιο, Μπαντή και Γκαρσία, με τους οποίους δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την επόμενη χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα





