
Πρόταση στον Χουσεΐν Τσιμσίρ της Τραμπζονσπόρ από την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έχει υποβάλλει πρόταση στον Χουσεΐν Τσιμσίρ τον αρχηγό της Τραμπζονσπόρ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, γράφει, την Κυριακή, ο τουρκικός Τύπος. Ο μάνατζερ Μουσταφά Σογκούτ, μάλιστα, παρακολούθησε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και τη Φενερμπαχτσέ.
26
Η ΑΕΚ έχει υποβάλλει πρόταση στον Χουσεΐν Τσιμσίρ τον αρχηγό της Τραμπζονσπόρ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, γράφει, την Κυριακή, ο τουρκικός Τύπος. Συγκεκριμένα, η «Χουριέτ» έχει τίτλο «Πρόταση της ΑΕΚ για Χουσεϊν Τσιμσίρ» και η «Μιλιέτ» έχει τίτλο: «Η ΑΕΚ παρακολούθησε τον Χουσεϊν Τσιμσίρ».
Ο μάνατζερ Μουσταφά Σογκούτ, παρακολούθησε το Σάββατο, για λογαριασμό της ΑΕΚ τον Χουσεϊν Τσιμσίρ στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και τη Φενερμπαχτσέ (2-0).
Μετά τη λήξη του αγώνα ο Σογκούτ γνωστοποίησε στον Τσιμσίρ την πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο 2,5 εκ. ευρώ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι δύο εφημερίδες. Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ Σαμπρί Σενέρ έχει ήδη προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου, για τρία χρόνια, στον αρχηγό της ομάδας, αλλά δηλώνει ότι δεν θα τον ενοχλήσει καθόλου αν ο παίκτης αποφασίσει να φύγει για το εξωτερικό.
Ο Χουσεϊν Τσιμσίρ (φορά το Νο5 στην Τραμπζονσπόρ) είναι γεννημένος στις 26 Μαίου του 1979, έχει ύψος 1.87, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και φέτος στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει βάλει ένα γκολ στον αγώνα με την Κασίμπασα. Είναι διεθνής με την Τουρκία και μετρά 26 συμμετοχές (χωρίς γκολ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα
- «Πολίτες β’ κατηγορίας» του Μάριου Πόντικα στο θέατρο Τζένη Καρέζη
- Μεσοβέζικη λύση για το Σπίτι Μου 2, μετά την κατακραυγή – Σκωτσέζικο ντους για χιλιάδες δικαιούχους
- Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, λίγο πριν τις συνομιλίες – Στους 22 οι νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης

