
Λίνεν και Τερίμ οι πρώτες επιλογές του Σωκράτη Κόκκαλη
Δύο είναι τα ονόματα που μοιάζουν επικρατέστερα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Αυτό του Γερμανού προπονητή του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν κι εκείνο του Τούρκου Φατίχ Τερίμ. Ο Σεγκούρα δεν νιώθει έτοιμος για το βαρύ φορτίο. Τσεκάρουν Καρντόσο οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό με Αστέρα Τρίπολης (10/5, 19:00).
88
Το όνομα του Έβαλντ Λίνεν ακούγεται πολύ έντονα στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς τις τελευταίες ημέρες όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του Χοσέ Σεγκούρα στον πάγκο της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης Κόκκαλης, υπολογίζει πολύ στον Ισπανό τεχνικό τον θέλει στον Πειραιά και μάλιστα του πρόσφερε διετές κλειστό συμβόλαιο διπλασιάζοντας τις αποδοχές του. Ωστόσο, ο προβληματισμός του Σεγκούρα, ο οποίος ζήτησε να απαντήσει την επόμενη εβδομάδα, φαίνεται ότι οδηγεί τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού στην επόμενη λύση.
Ο Σεγκούρα, εκμυστηρεύτηκε σε στενό περιβάλλον και συνεργάτες ότι δεν νιώθει έτοιμος να αναλάβει το βαρύ φορτίο του πρώτου προπονητή, έστω και αν τελείωσε τη σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή.
Έτσι, δύο είναι τα ονόματα που μοιάζουν επικρατέστερα αυτή τη στιγμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων». Αυτό του Γερμανού τεχνικού του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν και εκείνο του Τούρκου Φατίχ Τερίμ.
Ο πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» και μάλιστα με υψηλή ρήτρα, ενώ ο δεύτερος προβάλει ως το πρώτο φαβορί από τον τουρκικό Τύπο.
Ο Τερίμ λέγεται ότι μετά το Euro 2008 κλείνει τον κύκλο του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και μάλιστα οι εφημερίδες της γειτονικής χώρας λένε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Από τη μία, την περίπτωση Λίνεν ενισχύει η δεδομένη συμπάθεια και εκτίμηση που τρέμει ο Σωκράτης Κόκκαλης προς τον Γερμανό, αφού μάλιστα, λέγεται ότι τον ψήφισε και ως κορυφαίο προπονητή στην ετήσια ψηφοφορία που διοργάνωσε αθλητικό περιοδικό!
Από την άλλη, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φημολογείται ότι ετοιμάζεται να κάνει ταξίδι αστραπή στην Τουρκία την επόμενη Δευτέρα για θέματα που αφορούν την Ιντραλότ.
Ωστόσο, κάποιοι το συνδέουν και με πιθανή συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να «κλείσει» η μεταξύ τους συμφωνία.
Πάντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ακόμα και το ενδεχόμενο να μην κάτσει ο Σεγκούρα στον πάγκο της ομάδας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν είναι ακούγεται και τόσο ακραίο, αφού εάν ο Ισπανός αρνηθεί την προσφορά του Κόκκαλη, τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του.
Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι τα μάτια των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα είναι στραμμένα στον Οράσιο Καρντόσο, καθώς ο Αργεντινός μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)



