
Σε απολογία οι ομάδες των πλέι οφ και οι διαιτητές για τη συνέχεια…
Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αρης και Πανιώνιος κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή. Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 5η αγωνιστική.
88
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για τηνΠέμπτη (8/5) στις 2μ.μ. τις παρακάτω ΠΑΕ, στο πλαίσιο των τριών πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ.
Αναλυτικά:
1η αγωνιστική
– ΠΑΕ Αρης και Κ. Μητσάκης, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του υπεύθυνου γηπέδου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
– ΠΑΕ ΑΕΚ, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
2η αγωνιστική
– ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με την ΑΕΚ.
3η αγωνιστική
– ΠΑΕ ΑΕΚ, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά τους στον αγώνα με τον Αρη.
– ΠΑΕ Πανιώνιος, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Στο μεταξύ, ο Τάσος Κάκος (ΣΔΠ Κέρκυρας) ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Αρης (19:00) και ο Λάζαρος Πολατιάν (ΣΔΠ Πέλλας) εκείνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ (21:00), αμφότερες για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τηνΚυριακή (11/5).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις στα Πρότυπα σχολεία και την κλήρωση στα Πειραματικά
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Αντετοκούνμπο: «Ακόμα αισθάνομαι χαρούμενος από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική»
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;


