88

Τελικά, ο Λουτσιάνο δεν θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Β’ Εθνική με τα χρώματα του Ατρομήτου. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού συναντήθηκε τη Δευτέρα (5/5) με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, στον οποίο και γνωστοποίησε την απόφαση του πελάτη του.

Ο Λουτσιάνο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης λέγοντας: «Ο λόγος δεν ήταν ότι πέσαμε στην Β Εθνική, καθώς δεν είχα πρόβλημα να αγωνιστώ εκεί. Αλλοι ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει με καμία ομάδα, γιατί πρώτα ήθελα να μιλήσω με τον κ. Σπανό.

Από σήμερα είμαι ελεύθερος να μιλήσω με οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για μένα. Πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο». Ο Λουτσιάνο την εφετινή χρονιά είχε 25 συμμετοχές, πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα.

Έτσι, μετά τον Γιάννη Σκοπελίτη, ένας ακόμη βασικός παίκτης της ομάδας αποχαιρετά το Περιστέρι, λίγες ημέρες μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Πολύ σύντομα αναμένονται οι απαντήσεις των Κορακάκη, Ιωάννου και Γεωργίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ