
Εκτός πλάνων Πεντράθα οι Μαυρογενίδης, Ραγκουέλ, Χλωρός και Τσάβι Μόρο
Την απόφασή του να μην τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Ανχελ Πεντράθα στους Δημήτρη Μαυρογενίδη, Γιάννη Χλωρό, Αλέν Ραγκουέλ και Τσάβι Μόρο.
66
Την απόφασή του να μην τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Ανχελ Πεντράθα στους Δημήτρη Μαυρογενίδη, Γιάννη Χλωρό, Αλέν Ραγκουέλ και Τσάβι Μόρο.
Εξ αυτών, συμβόλαιο εν ισχύ είχε μόνο ο Ραγκουέλ, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους τρεις, των οποίων τα συμβόλαια συνεργασίας ολοκληρώνονται.
Ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε με κάθε παίκτη ξεχωριστά και τους ανακοίνωσε την απόφασή του. Η επιλογή του για τον Μαυρογενίδη ήταν αυτή που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση, με δεδομένο ότι οι υπόλοιποι τρεις είχε φανεί ότι δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ηρακλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
