
Στον εισαγγελέα τρεις νεαροί για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν τρεις νεαροί που συνελήφθησαν από την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Τούμπας μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Οι συλληφθέντες φέρονται να εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών.
-Ζαγοράκης: «Εάν δεν πείσω, αποχωρώ...»
- Πρίμ 200.000 ευρώ έταξε ο Νικολαΐδης
30
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν τρεις νεαροί που συνελήφθησαν από την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Τούμπας μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι συλληφθέντες φέρονται να εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών.
Επίσης, συνελήφθη ένα ακόμα άτομο επειδή, όπως διαπιστώθηκε, εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά 14 αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Οι νεαροί προκάλεσαν φθορές σε δημοτικό πολιτιστικό κέντρο και σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ όχημα, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, οι οποίοι την ώρα εκείνη έφευγαν από το γήπεδο. Μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Το χειροκρότημα του Αταμάν στον Μοντέρο (pic)
- Δεύτερη φορά στην ιστορία της Euroleague που γυρίζει σειρά από 0-2!
- Πρώτος αποκλεισμός του Αταμάν σε Game 5 των playoffs της Euroleague!
- Τέλος ο Πύργος Τραμπ στην Αυστραλία
- Euroleague: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four
- Γιορτή σήμερα 14 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



