
Πρώτο σερβίς στα πλέι-οφ με τέσσερις αναμετρήσεις
Έναρξη στα πλέι οφ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Γυναικών την Πέμπτη, με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής που φέρει αντιμέτωπες τις πρώτες οκτώ ομάδες, όπως αυτές τερμάτισαν στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Στη θεωρητικά πιο αμφίρροπη αναμέτρηση, το Μαρκόπουλο θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο.
66
Έναρξη στα πλέι οφ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Γυναικών την Πέμπτη, με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής που φέρει αντιμέτωπες τις πρώτες οκτώ ομάδες, όπως αυτές τερμάτισαν στην κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Στη θεωρητικά πιο αμφίρροπη αναμέτρηση το Μαρκόπουλο θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο. Στις υπόλοιπες συναντήσεις, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο και ο Ηρακλής Κηφισιάς τον Αρη.
Η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες, ενώ τόσο οι «πράσινες» όσο και οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαιδης» και του «Μελίνα Μερκούρη», αντίστοιχα, καθώς οι έδρες τους έχουν τιμωρηθεί.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης
Γηπ. Ζηρινείου 16:30 Ηρακλής Κηφισιάς-Αρης (Μαυρικίδης, Λεπενιώτης)
Γηπ. Μαρκόπουλου 19:00 Μαρκόπουλο-Πανελλήνιος (Μουλά Ε., Οικονόμου)
Γηπ. Ρέντη 19:00 Ολυμπιακός-Πανιώνιος (Διαμαντόπουλος, Τρουγκάκος)
Γηπ. Παναθηναϊκού 19:00 Παναθηναϊκός-Ηρακλής (Μόσχος, Παπαστάμος-Supersport)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων

