
Μετά το ντέρμπι… μεγάλες «μάχες» για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Μετά την μεταξύ τους ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται και πάλι στην μάχη του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά για ματς της 21ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί λόγω της σφοδρής κακοκαιρία που έπληξε την χώρα πριν από δύο εβδομάδες. Η «Ένωση» φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ οι «πράσινοι» παίζουν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο...
-Χωρίς Σπυρόπουλο, Ίβανσιτς και Νίλσον ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι
-Αποκλεισμός με νόημα για Μορέτο και Μανού από την αποστολή για το ματς με την Ξάνθη
26
Δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/3). Στις 16:30 η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 18:30 ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Μετά την μεταξύ τους ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται και πάλι στην μάχη του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά για ματς της 21ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί λόγω της σφοδρής κακοκαιρία που έπληξε την χώρα πριν από δύο εβδομάδες.
Η «Ενωση» θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ξάνθη, ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλητισμού. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, καθώς απόντες είναι οι Μαντούκα, Ζήκος, Κονέ, ενώ εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μορέτο, Μανού.
Στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας, η σημαντικότερη απουσία ακούει στο όνομα Τόμας Ραντζίνσκι. Εστω όμως και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, η Ξάνθη θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.
Στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει το «τρίποντο», ώστε να αποσπαστεί με 4 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Ο Ζοζέ Πεσέιρο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπυρόπουλο, Εντόι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ιβανσιτς, Μανούτσο.
Για τους γηπεδούχους, πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Μερίνο, ο οποίος δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γκιγέρμο Ογιος. Αντίθετα, επανέρχεται ο Λουτσιάνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;



