89

Λίγες και καλές φάσεις είχε η η Χετάφε στον πρώτο ημιτελικό με τη ρασίνγκ Σανταντέρ, επικράτησε με σκορ 3-1 στην Μαδρίτη και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Copa del Rey.

Με ρυθμό αλλά χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες κύλησε το πρώτο 20λεπτο. Η Χετάφε, που είχε την κατοχή της μπάλας, στο 24ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Ντε λα Ρεδ ύστερα από το κόρνερ του Πάμπλο Ερνάντεθ και έκανε το 1-0. Η Σανταντέρ όμως απάντησε άμεσα, όταν ο Λόπεθ με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον ξεμαρκάριστο Σμολάρεκ και εκείνος με έξυπνο πλασέ έκανε το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το αποτέλεσμα να μένει ισόπαλο. Αν και η Σανταντέρ ήταν πιο απειλητική με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ, οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να διασπάσουν η μία την άμυνα της άλλης.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημίχρονο η Χετάφε ήταν πιο δραστήρια και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 57ο λεπτό. Ο Κασκέρο έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Σανταντέρ μετά από κάθετη πάσα του Πάμπλο Ερνάντεθ, νίκησε με πλασέ τον Τόνιο και έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Το τελικό 3-1 έκανε για την Χετάφε ο Μανού στο 82ο λεπτό.

 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr