
Εισιτήριο για το Βελιγράδι πήρε η Καλομοίρα με το Secret combination
Η Καλομοίρα και το τραγούδι Secret combination θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής, στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
66
Η Καλομοίρα και το τραγούδι Secret combination θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής, στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Για το εισιτήριο προς το Βελιγράδι διαγωνίσθηκαν επίσης τα τραγούδια A chance to love με την Χρύσπα και Always and forever με τον Κώστα Μαρτάκη.
Το τραγούδι επιλέχθηκε με την ψήφο της κριτικής επιτροπής (40%) και του κοινού (60%). Την επταμελή κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης, ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης της ΕΡΤ Δημήτρης Γόντικας, ο συνθέτης – τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Κυβέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ Ευαγγελία Πισκερά και η παρουσιάστρια Ρένια Τσιτσιμπίκου.
Η παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών άρχισε με την εμφάνιση της Χρύσπας που τραγούδησε ντυμένη στα λευκά και πλαισιωμένη από πέντε χορευτές. Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιάστηκε δεύτερος και τον συνόδευσε τετραμελές μπαλέτο. Η Καλομοίρα, ανέβηκε στη σκηνή τρίτη στη σειρά συνοδεία επίσης τεσσάρων χορευτών.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν άλλες χώρες. Η Ευδοκία Καδή με το Femme Fatale παρουσίασε την κυπριακή συμμετοχή, η Rebeka Dremelj ερμήνευσε το Vrah naj vzame, συμμετοχή της Σλοβενίας, οι Ρουμάνοι Nico και Vlad Miritsa τραγούδησαν Pe o margine de lume, ενώ οι Elnur και Samir, ντυμένοι ως άγγελος και διάβολος, παρουσίασαν τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν.
Τη βραδιά παρουσίασαν οι Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ εμφανίστηκε και ο Σαρμπέλ, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην περυσινή διοργάνωση της Eurovision με το Yassou Maria.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα
- Ποιες χώρες θα είναι οι πλουσιότερες στην Ευρώπη μέχρι το 2030 – Ουραγός η Ελλάδα
- Μυτιλήνη: Σοβαρές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα από την διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων
- Χολαργός: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Οργάνωνε εκδρομές με ποδήλατα για ανηλίκους
- Ο Γιώργος Παπασταμούλος συνδέει την Αθήνα με τους Κενυάτες δρομείς σε ένα ντοκιμαντέρ στα 2.500 μ. υψόμετρο
- «Το πιο τρελό πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου»: Περήφανος ο ΛεΜπρόν που έπαιξε στα Playoffs με τον γιο του



