66

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της bundesliga, καθώς Μπάγερν και Αμβούργο έμειναν στο 1-1 στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου. Οι Βαυαροί έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν περισσότερους από τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη στη βαθμολογία Βέρντερ, που το Σάββατο έχασε από την Αϊντράχτ.

Το δε Αμβούργο ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τη Λεβερκούζεν, έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ολιτς στο 60 για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα ο Ζε Ρομπέρτο. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαν Μπόμελ στις καθυστερήσεις.

Στο άλλο κυριακάτικο ματς, Νυρεμβέργη – με τον Αγγελο Χαριστέα στο βασικό σήμα – και Κότμπους έμειναν στο 1-1 και παρέμειναν «αγκαζέ» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρέα με τη Ντούισμπουργκ.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Νυρεμβέργη-Κότμπους 1-1 (58 Ενγκελχαρντ – 59 Σόρενσεν)

Μπάγερν Μονάχου-Αμβούργο 1-1 (66 Ζε Ρομπέρτο – 60 Όλιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)

Μπάγερν Μονάχου 44

Βέρντερ Βρέμης 40

Λεβερκούζεν 38

Αμβούργο 38

Σάλκε 35

Καρλσρούη 33

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 32

Στουτγκάρδη 31

Βόλφσμπουργκ 30

Ανόβερο 29

Ντόρτμουντ 28

Χέρτα Βερολίνου 27

Μπόχουμ 26

Χάνσα Ροστόκ 21

Αρμίνια Μπίλεφελντ 18

Ντούισμπουργκ 17

Νυρεμβέργη 17

Κότμπους 17

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ