
Πέρασαν τα φαβορί στα προημιτελικά του Κυπέλλου
Τα φαβορί επικράτησαν στους σημερινούς αγώνες της Β΄ φάσης του κυπέλλου πόλο και εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Στα σπουδαιότερα ματς, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 12-10 της Χίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ η Γλυφάδα έκαμψε με 11-10 την αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου εντός έδρας.
26
Τα φαβορί επικράτησαν στους σημερινούς αγώνες της Β΄ φάσης του κυπέλλου υδατοσφαίρισης και εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Στα σπουδαιότερα ματς, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 12-10 της Χίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ η Γλυφάδα έκαμψε με 11-10 την αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου εντός έδρας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Πανιώνιος-Χίος 12-10
Βουλιαγμένη-Ιωνικός Νικαίας 18-4
Χανιά-ΟΦΗ 14-5
Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο 11-10
Νηρέας Χαλανδρίου-ΠΑΟΚ 10-11
ΝΕ Πατρών-ΝΟ Καλαμακίου 13-5
Ηρακλής-Ολυμπιακός 7-24
Παναθηναϊκός-Εθνικός 5-15
* Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης (19 Μαρτίου) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στα γραφεία της ΚΟΕ (13.00). Το φάιναλ φορ της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, στις 4 και 5 Απριλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ



