89

Η περιπέτεια της υγείας του Ιβάν Κλάσνιτς ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο 27χρονος επιθετικόςμετράει αντίστροφα για την επιστροφή τουστις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βέρντερ Βρέμης, αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Ο Kροάτης φορ, που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού πριν από επτά μήνες, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Χέρτα Βερολίνου (20/10).

Εχω δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν πονάω πουθενά και δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα, δήλωσε ο Κλάσνιτς και έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, Τόμας Σάαφ: Περιμένω να με καλέσει στην ομάδα. Η επιστροφή μου στη δράση μετά την περιπέτεια της υγείας μου, αποτελεί την εκπλήρωση του ονείρου μου.

Ο 27χρονος κροάτης φορ αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης από το 2001 και έχει πετύχει 42 γκολ. Με την Εθνική της χώρας του έχει 26 διεθνείς συμμετοχές και 8 τέρματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr