O Πίτερ Φόντα δημοπρατεί αναμνηστικά του «Ξέγνοιαστου Καβαλάρη»
Ο ηθοποιός Πίτερ Φόντα αποφάσισε να δημοπρατήσει αναμνηστικά της ταινίας Ξέγνοιαστος Καβαλάρης (Easy Rider) την επαναστατική ταινία του 1969. Η δημοπρασία θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου.
91
Ο ηθοποιός Πίτερ Φόντα αποφάσισε να δημοπρατήσει αναμνηστικά της ταινίας Ξέγνοιαστος Καβαλάρης (Easy Rider) την επαναστατική ταινία του 1969.
Ανάμεσά τους βρίσκεται και η αμερικανική σημαία που κοσμεί το μπουφάν που φοράει ο ηθοποιός καθ όλη τη διάρκεια του φιλμ. Αλλα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν είναι μια κονκάρδα του υπουργείου Αμυνας που επίσης στόλιζε το μπουφάν, ο χρυσός δίσκος του σάουντρακ της ταινίας και μία συλλογή από έξι αφίσες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται του Ξέγνοιαστου Καβαλάρη και της ταινίας Το Χρυσάφι του Οδυσσέα.
Το ρολόι που ο χαρακτήρας πετάει σε κάποια σκηνή του Ξέγνοιαστου Καβαλάρη δεν είναι το Ρόλεξ που πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα ρολόι που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενες σκηνές της ταινίας.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από οίκο δημοπρασιών στο Ντάλας στις 6 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
- Ολυμπιακός: «Κλειδί» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ ο Μιλουτίνοφ, «άγγιξε» το νταμπλ – νταμπλ!





