89

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επί γερμανικού εδάφους.

Ο Ντάνιελ Φερνάντεζ αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η κατάσταση του 24χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ο Χρήστος Μελίσσης δεν πήρε μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα εξαιτίας μιας διάτασης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Γκλεν Σάλμον, που υποφέρει από μια θλάση στη γάμπα. Ο Ζήσης Βρύζας μπήκε στο πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις στο γόνατο, που αποκόμισε από το φιλικό με την Σανκτ Πάουλι.

Την Παρασκευή οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στη Γερμανία με αντίπαλό την Πετερσχούτε. Η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα το Σάββατο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr