Θέλω πολύ να παίξω στη Ρέιντζερς, δηλώνει ο Μπουλούτ
Δηλώσεις του Ερόλ Μπουλούτ φιλοξενεί την Πέμπτη η εφημερίδα Daily Record. Ο Τούρκος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στη Γλασκώβη για να δοκιμαστεί από τη Ρέιντζερς, καθώς στο τέλος της περιόδου λήγει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αναφέρεται στην επιθυμία που έχει να αγωνιστεί στην ομάδα των «διαμαρτυρομένων».
Δηλώσεις του Ερόλ Μπουλούτ φιλοξενεί την Πέμπτη η εφημερίδα Daily Record. Ο Τούρκος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στη Γλασκώβη για να δοκιμαστεί από τη Ρέιντζερς, καθώς στο τέλος της περιόδου λήγει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αναφέρεται στην επιθυμία που έχει να αγωνιστεί στην ομάδα των «διαμαρτυρομένων».
«Γνωρίζω πολλά για τους Ρέιντζερς, επειδή έχουν ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη από το Champions League και το Κύπελλο UEFA, αλλά και από τις πολλές φορές που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα Σκωτίας» λέει, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος αμυντικός.
Στη συνέχεια, ο Μπουλούτ αναφέρεται στον Τουνγκάι, λέγοντας για το συμπατριώτη και φίλο του: «Ο Τουνγκάι μου είπε τα πάντα. Είχε μόνο θετικά να μου πει για τη Ρέιντζερς και τη ζωή στη Γλασκώβη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μίλησα μαζί του. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι. Έχει περάσει πολύ καλά με τους Ρέιντζερς και τον πιστεύω, όταν μου λέει πως το ίδιο θα συμβεί και με μένα».
«Τώρα εξαρτάται από μένα και πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ελπίζω ότι ο Γουόλτερ Σμιθ θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με το μάνατζερ μου. Θα το ήθελα πολύ να παίξω για μια ομάδα σαν τη Ρέιντζερς» καταλήγει ο Τούρκος άσος.
Στο μεταξύ, η Ρέιντζερς ζήτησεαπό την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την άδεια για την παράταση της παραμονής του Ερόλ Μπουλούτ στη Γλασκώβη μέχρι τις 10 Μαΐου. Με τη σύμφωνη γνώμη και του προπονητή, η διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».
Δέκα τίτλους στη σεζόν, 28 στη διετία και 342 το σύνολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω σε κάθε άβολη σύγκριση περί «πολυαθλητικότητας».