89

Αν και έλυσε το πρόβλημα με το διαβατήριό του, το οποίο τον κράτησε αρχικά εκτός ρόστερ, ο Τζέι-Αρ Πίνοκ πληροφορήθηκε από το τεχνικό τιμ του Παναμά ότι δεν υπολογίζεται για το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας.

Ο μάνατζερ της ομάδας, Γκιγιέρμο Νερς, με δηλώσεις του τόνισε ότι θα ήταν άδικο για έναν από τους υπόλοιπους παίκτες να κοπεί τώρα για να προστεθεί ο Πίνοκ.

«Μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Γκιγιέρμο Βέκιο, αναλύσαμε κάποιες παραμέτρους και αποφασίσαμε ότι θα ήταν άδικο για κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες να αποχωρήσει τώρα» υποστήριξε σχετικά ο Νερς.

Στο μεταξύ ο Βέκιο παρουσιάστηκε ανυπόμονος για την πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ, στην οποία ο Παναμάς θα αντιμετωπίσει την Ανγκόλα.

«Ολοι στην ομάδα είμαστε ανυπόμονοι για το ταξίδι προς την Ιαπωνία και το μοναδικό που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με την Ανγκόλα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr