
Νικολαΐδου/Τερζόγλου και Μπλάουελ/Χούμπερ οι νικήτές στο Open της Στούπας
Οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Γιωργία Τερζόγλου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Οπεν της Στούπας, αφού επικράτησαν στον τελικό του κυρίως ταμπλό των γυναικών με 2-0 (21-12, 21-12) επί των Αθηνάς Δηλαβέρη/Αρετής Τέζα. Στους άνδρες νικητές ήταν οι Μπλάουελ/Χούμπερ.
26
Οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Γιωργία Τερζόγλου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Οπεν της Στούπας, αφού επικράτησαν στον τελικό του κυρίως ταμπλό των γυναικών με 2-0 (21-12, 21-12) επί των Αθηνάς Δηλαβέρη / Αρετής Τέζα.
Σε ένα πιο εύκολο ματς από ότι αρχικά φαινόταν, οι Κατερίνα και Γιωργία βρήκαν αντίσταση μέχρι τα μισά του πρώτου σετ, όταν και η Αθηνά με την Αρετή έδειξαν να μην μπορούν να ακολουθήσουν.
Στους άνδρες…
Το τουρνουά ήταν «δικό» τους και το πήραν! Ο λόγος για το Οπεν Στούπας και τους Αυστριακούς Φέλιξ Μπλάουελ / Αλεξάντερ Χούμπερ, οι οποίοι νίκησαν στον τελικό με 2-0 (21-10, 23-21) σετ τους Γιώργο Κνάπεκ / Παναγιώτη Μούρτζιο.
Μετά από ένα πρώτο εύκολο σετ για την ομάδα του Φέλιξ που ως ντόπιος είχε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε τις εξέδρες στην παραλία της Καλογριάς, ήρθε ένα δεύτερο πολύ πιο δύσκολο.
Οι δύο ομάδες βάδιζαν πόντο–πόντο και χρειάστηκαν κάποιες φάσεις χάι λάιτ για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τελικά, Κνάπεκ και Μούρτζιος παραδόθηκαν για τρίτη φορά φέτος σε τελικό ενός τουρνουά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 9 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Πήρε τη ματσάρα και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση


