
Τέσσερα «δελφίνια» στο Mare Nostrum του Μόντε Κάρλο
Τέσσερις Ελληνες κολυμβητές θα μετάσχουν στο μίτινγκ της σειράς Mare Nostrum, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου στο Μονακό. Πρόκειται για τους Αρη Γρηγοριάδη, Ρωμανό Αλυφαντή, Γιώργο Βαΐου και Σάββα Κουγιουμτζόγλου.
66
Τέσσερις Ελληνες κολυμβητές θα μετάσχουν στο μίτινγκ της σειράς Mare Nostrum, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου στο Μονακό.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του Μόντρεαλ, Αρης Γρηγοριάδης, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε τέσσερα αγωνίσματα (50μ. και 100μ. ύπτιο, 50μ. και 100μ. ελεύθερο), ενώ σε πέντε αγωνίσματα έχει δηλωθεί ο Ρωμανός Αλυφαντής (50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο, 200μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή ατομική).
Επίσης, στο Πριγκηπάτο θα βρεθούν ο Γιώργος Βαϊου (50μ. και 100μ. πεταλούδα) και ο Σάββας Κουγιουμτζόγλου (100μ. και 200μ. πρόσθιο).
Οι Γρηγοριάδης και Αλυφαντής θα παραμείνουν στο εξωτερικό και θα μετάσχουν σε άλλα δύο μίτινγκ της σειράς «Mare Nostrum», στις Κάννες (7-8 Ιουνίου) και στη Βαρκελόνη (10-11 Ιουνίου).
Την αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή για το Μονακό θα συνοδεύσουν οι προπονητές Χρυσάφης Βαγγελακάκης και Γιώργος Αδάμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λίβανος: Αλλοι 10 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα – Ανάμεσά τους 2 παιδιά και 3 γυναίκες
- Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]
- Ειρηνικός Ωκεανός: Τουλάχιστον 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)


