26

Ενα γκολ του Ρικάρντο Ολιβέιρα, έκρινε το ντέρμπι της Μπέτις με την Σεβίλη, φέρνοντας τους γηπεδούχους σε τροχιά Champions League.

Παράλληλα, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 5-0 της φιλοξενούμενης Σανταντέρ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και πέτυχε την έβδομη διαδοχική νίκη της, που της επιτρέπει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.

Ο Μάικλ Όουεν άνοιξε το χορό των τερμάτων στο 29, ενώ ο Ρονάλντο στο 36 «έγραψε» το 2-0, από το σημείο του πέναλτι. Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ραούλ διαμόρφωσε το 3-0 και στο 71 ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το τέταρτο τέρμα της Ρεάλ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρονάλντο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το τελικό 5-0 και έφτασε τα 20 στο πρωτάθλημα και τα 101 στην καριέρα του στην primera division.

Aναλυτικά:

Οσασούνα-Μαγιόρκα 1-1

(83 Μιλόσεβιτς – 34 Φαρινός)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαραγόσα 2-0

(54 Ουρζέζ, 84 Λακρούζ)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σανταντέρ 5-0

(29 Όουεν, 36πεν., +90 Ρονάλντο, 54, 71, Ρούλ)

Μπέτις-Σεβίλη 1-0

(7 Ολιβέϊρα)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ