
Μισό αιώνα περίμενε η Τσέλσι για να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Αγγλίας
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας μετά από 50 χρόνια εξασφάλισε η Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν 2-0 της Μπόλτον στο «Ρίμποκ» για την 36η ημέρα της premier league και «καπάρωσαν» τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος.
66
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας μετά από 50 χρόνια εξασφάλισε το Μεγάλο Σάββατο η Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν 2-0 της Μπόλτον στο «Ρίμποκ» για την 36η ημέρα της premier league και «καπάρωσαν» τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος.
Ο Φρανκ Λαμπάρντ «σφράγισε» με πανηγυρικό τρόπο τη νίκη – τίτλο των Λονδρέζων σκοράροντας στο 60 και το 76.
Όσον αφορά στη «μάχη» της τέταρτης θέσης, που πιθανώς οδηγήσει στο Champions League της επομένης περιόδου, η Έβερτον γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τη Φούλαμ με 2-0.
Κάτι που για ακόμα μία φορά δεν εκμεταλλεύτηκε η Λίβερπουλ, που έχασε και άλλους βαθμούς βαθμούς μέσα στο «Ανφιλντ», παραχωρώντας 1-1 στην Μίντλεσμπρο.
Εύκολο απόγευμα πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιβλήθηκε της Τσάρλτον στο «Βάλεϊ» με 4-0.
Μετά τη νίκη τους αυτή οι «μπέμπηδες» έφτασαν τους 73 βαθμούς, ένα λιγότερο από τη δεύτερη Αρσεναλ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα του Πάσχα τη Γουέστ Μπρομ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσάρλτον τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κρις Πέρι στο 68.
Με δύο γκολ του Φρεντερίκ Κανουτέ (6, 27), και τους Κινγκ (18), Ράιντ (67) και Κέλι (90) να προσθέτουν από ένα, η Τότεναμ συνέτριψε, 5-1, την Αστον Βίλα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μπάρι σημείωσε με πέναλτι το μοναδικό γκολ για τους «Χωριάτες»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τις μπομπονιέρες: Απαντούν μέσω του in στην «απατεώνισσα» – «Ας σταματήσει να παίζει το θύμα!»
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»
- Το Τσερνόμπιλ αρνείται να πεθάνει σαράντα χρόνια μετά – Ένα σπαρακτικό λεύκωμα αντοχής
- Μπορώ να περάσω το φανάρι με… πορτοκαλί; Τι λέει ο νέος ΚΟΚ και ποιο είναι το πρόστιμο
- Μελάνια Vs Τζάκι: Η αντίδραση δύο πρώτων κυριών μπροστά στον κίνδυνο
- Ανατολική Αττική: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ» – Σε απόγνωση οι πλημμυροπαθείς, περιμένουν τις αποζημιώσεις




