
Χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς η Γιουβέντους στο ντέρμπι τίτλου με την Μίλαν
Χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς θα παραταχθεί η Γιουβέντους στο ντέρμπι τίτλου με τη Μίλαν, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η «μεγάλη κυρία» κατά της ποινής των τριών αγωνιστικών, που είχε επιβληθεί στον Σουηδό, που θα χάσει και το ματς με την Μπολόνια.
66
Οριστικά χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα παραταχθεί η Γιουβέντους στο ντέρμπι τίτλου του campionato με τη Μίλαν της 8ης Μαΐου στο «Σαν Σίρο».
Η έφεση που είχε καταθέσει ο σύλλογος του Τορίνο κατά της ποινής των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, απορρίφθηκε κι έτσι ο Σουηδός επιθετικός θα χάσει τους αγώνες με Μπολόνια και Μίλαν. Ήδη, ο Ιμπραΐμοβιτς έχει εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Λάτσιο.
Ο φορ της «μεγάλης κυρίας» τιμωρήθηκε για μια αγκωνιά στον Ιβάν Κόρντομπα, στη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ. Η παράβαση δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή, όμως η Πειθαρχική Επιτροπή έκανε χρήση του βίντεο και επέβαλε την ποινή των τριών αγωνιστικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Βάλερι Μπερτινέλι θυμάται την «τρομακτική» απόφαση να ποζάρει γυμνή στα 65 της
- Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Οσμάν
- Χάος στο πλοίο «Νήσος Σάμος»: Άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας



