66

Δύο χρόνια συμπλήρωσε την Δευτέρα ο «εναίος και αδιαίρετος» Ολυμπιακός.

Δύο χρόνια, από την ημέρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης εξήγγειλε το πρόγραμμα του αδιάσπαστου και μαζικού Ολυμπιακού.

Μέσα στη διετία, υλοποιήθηκαν όλες σχεδόν οι εξαγγελίες, με βασικότερη αυτή της διενέργειας εκλογών, για την ανάδειξη μελών στο ΔΣ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ του συλλόγου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός αριθμεί 74.917 μέλη και ο μεγάλος στόχος παραμένει το να «σπάσει» το φράγμα των 100.000 μελών.

Το επόμενο βήμα είναι η διενέργεια εκλογών για τη στελέχωση του 15μελούς ΔΣ του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Χωρίς Ζιοβάνι η προπόνηση

Χωρίς τον Ζιοβάνι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Βραζιλιάνος υπεβλήθη επέμβαση στα δόντια.

Μπούτσεκ και Ρέζιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ξεκίνησε θεραπεία ο Βενετίδης.

Την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Γεωργιάδης. Η υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 και νωρίτερα θα παρακολουθήσει βίντεο.

Πιστεύουν στη νίκη οι Γάλλοι φίλαθλοι

Την Τετάρτη αναμένεται να φτάσει η αποστολή της Σοσό στην Αθήνα για τον αγώνα της Πέμπτη (21:45) για το Κύπελλο UEFA.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των Γάλλων, όπως φαίνεται σε δημοσκόπηση που διενεργεί ο επίσημος δικτυακός τόπος του συλλόγου.

Το 58% των ψηφισάντων προβλέπει νίκη της Σοσό, το 19% ισοπαλία, ενώ το 22% υποστηρίζει ότι η γαλλική ομάδα θα πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, μέσα στο «Καραϊσκάκη».

Η αποστολή αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη και θα έχει μια σοβαρή απουσία, αυτή του Γουίλσον Ορούμα, που υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση την Πέμπτη.

Επέστρεψε όμως ο Σιλβέν Μονσορό, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και μάλιστα αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Μετς.

Οι παράγοντες της αντιπάλου του Ολυμπιακού υπολογίζουν ότι θα τους συνοδεύσουν περί τους 250 φιλάθλους.

Κερασάκι στην τούρτα το UEFA

Ο επίδημος δικτυακός τόπος της Σοσό φιλοξενεί συνέντευξη του Μονσορό, ο οποίος έκλεισε επτά χρόνια στη γαλλική ομάδα και μεταξύ άλλων δηλώνει:

«Θέλω να τελειώσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση, κερδίζοντας τα παιχνίδια στην έδρας μας και έχοντας τις λιγότερες δυνατές απώλειες εκτός έδρας.

» Μετά την ήττα στο League Cup, πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι το Κύπελλο Γαλλίας.

» Όσο για την πορεία στο Κύπελλο UEFA, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα».


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ