Πολύχρωμοι υπολογιστές «χαμαιλέοντες» η νέα πατέντα της Apple
H Apple κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά σε υπολογιστές με ημιδιαφανείς θήκες που αλλάζουν χρώμα και απεικονίζουν γραφικά στην επιφάνειά τους, ανακάλυψε ο δικτυακός τόπος Mac Observer.
36
H Apple κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά σε υπολογιστές με ημιδιαφανείς θήκες που αλλάζουν χρώμα και απεικονίζουν γραφικά στην επιφάνειά τους, ανακάλυψε ο δικτυακός τόπος Mac Observer.
Όπως ανέφερε την Τρίτη το CNet.com, η αίτηση δημοσιεύτηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο δικτυακό τόπο του Γραφείου Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. Η εταιρεία φέρεται να είναι ο αιτών πληρεξούσιος για τους εφευρέτες Ντάνκαν Κερ και Στιβ Χότελινγκ.
Η αίτηση περιγράφει μια «χαμελαιονική» ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί «να μεταβάλλει την εμφάνισή της».
Η εταιρεία περιγράφει 36 επιμέρους κατασκευαστικά χαρακτηριστικά για τη λειτουργία φωτοδιόδων (LED) στη θήκη του υπολογιστή. Στην επιφάνεια του κουτιού μια συστοιχία από LED διαφορετικών χρωμάτων σχηματίζει μια εικόνα.
Η Apple είχε νωρίτερα επιβεβαιώσει ότι σχεδιάζει το νέο μοντέλο του iMac.
H σειρά iMac ξεκίνησε τη μόδα των πολύχρωμων υπολογιστών το 1999, κυκλοφορώντας σε πέντε διαφορετικά χρώματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΛ Novibet-Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα των Θεσσαλών στη 10η θέση μέσω VAR, «βύθισαν» τους φιλοξενούμενους
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Τιμοκατάλογος ναρκωτικών σε τοίχο… σχολείου στη Θεσσαλονίκη
- Ο Θουκυδίδης στο Νταβός: Τι σημαίνει και από πού προέρχεται η φράση που χρησιμοποίησε ο Μαρκ Κάρνεϊ;
- Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν και απαιτούν σεβασμό, μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Αφγανιστάν
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Πέρασε από την Αρκαδία με σκόρερ τον Γιόβιτς (vids)


