Δύο παιδιά νεκρά από το στέλεχος H5N1 του ιού της γρίππης των πτηνών στο Βιετνάμ
Οι αρχές του Βιετνάμ επιβεβαίωσαν ότι στα δύο παιδιά, που πέθαναν αυτό το μήνα από τον ιό της γρίππης των πτηνών, εντοπίστηκε το στέλεχος H5N1, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων του ιού σε τρία.
38
Οι αρχές του Βιετνάμ επιβεβαίωσαν ότι στα δύο παιδιά, που πέθαναν αυτό το μήνα από τον ιό της γρίππης των πτηνών, εντοπίστηκε το στέλεχος H5N1, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων του ιού σε τρία.
Από την αρχή του χρόνου στην Ασία έχουν πεθάνει 24 άνθρωποι από τον ιό.
«Είναι ο ιός H5N1» δήλωσε την Τρίτη γιατρός από το Ινστιτούτο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Ανόι.
Σύμφωνα με το Reuters, οι αρχικές εξετάσεις στα παιδιά είχαν αποδείξει την ύπαρξη του ιού H5. Επόμενες εξετάσεις επιβεβαίωσαν και την ύπαρξη του στελέχους N1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απωθητικά, άβολα, δυστοπικά πατρόν – Τι ακριβώς κάνει η μόδα στις γυναίκες;
- Από τα δάση μέχρι τις πόλεις: Η Huawei ενισχύει την ανθεκτικότητα της Ελλάδας απέναντι στις σύγχρονες κρίσεις
- Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στην Αθήνα: Δύο προορισμοί, αμέτρητες οικογενειακές αναμνήσεις
- Στον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον, οι Μπλε Κάδοι και οι Μπλε Κώδωνες είναι οι καθημερινοί μας σύμμαχοι!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Νεκροί και τραυματίες μετά από επίθεση σε βάση του στρατού της Κολομβίας – Τους αντάρτες κατηγορεί η κυβέρνηση


