66

«Ευσεβής πόθος» θα παραμείνει τελικώς για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Σβεν Γκόραν Ερικσον.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας συμφώνησε με τον Σουηδό προπονητή την επιμήκυνση του συμβολαίου του κατά δύο χρόνια κι έτσι ο 56χρονος Σκανδιναβός θα παραμείνει στον πάγκο των «λιονταριών» έως το 2008 (το συμβόλαιό του έληγε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006).

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Ερικσον, συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, που θα λήξει το καλοκαίρι του 2008», ήταν η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της, Μαρκ Πάλιος, σχολίασε:

«Αυτή είναι μια θαυμάσια είδηση για την αγγλική ομάδα, για τα εκατομμύρια των φιλάθλων της και για κάθε έναν που έχει σχέση με την Ομοσπονδία».

Από την πλευρά του, ο Ερικσον δήλωσε πως «… πάντοτε έλεγα ότι το να είσαι προπονητής στην εθνική Αγγλίας αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ανανέωση του συμβολαίου μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ