
Η αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακού κυριαρχεί στην 21η αγωνιστική της Α΄Εθνικής
Η «μάχη της Κρήτης» μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού κλέβει την παράσταση στο πλαίσιο της 21ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α΄εθνικής κατηγορίας. Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Ξάνθη.
27
Η «μάχη της Κρήτης» μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού (Κυριακή στις 17:00) κλέβει την παράσταση στο πλαίσιο της 21ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α΄εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Όλεγκ Προτάσοφ θέλει να συνεχίσει την παράδοση, να προσθέσει τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό της και να παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΟΦΗ υπόσχεται δύσκολες στιγμές στους «ερυθρόλευκους».
Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή (Κυριακή 19:00) και φυσικά σκέφτεται μόνο το αποτέλεσμα της νίκης, προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τους «ερυθρόλευκους» ή να εκμεταλλευτεί πιθανή βαθμολογική απώλεια του πρωτοπόρου. Με προβλήματα απουσιών ο «Γηραιός», που ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.
Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Ξάνθη (Σάββατο 17:00) προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που θέλει τους βαθμούς της νίκης, ενώ το Αιγάλεω που ακολουθεί, υποδέχεται στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» την ουραγό Προοδευτική, που έχει απόλυτη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα.
Η ΑΕΚ που επείγεται να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση παίζει κόντρα στην Χαλκηδόνα, ενώ ο Πανιώνιος παίζει με τον Ιωνικό και αναμένεται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Μόνο νίκη θέλει ο Αρης κόντρα στην Καλλιθέα, ενώ στο ντέρμπι των ουραγών, ο Πανηλειακός υποδέχεται στον Πύργο τον Ακράτητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα
- Πράκτορες της CIA ήταν οι δύο Αμερικανοί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο Μεξικό – Δρούσαν κατά των καρτέλ
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή



